Ben jij in voor een avontuurlijke reis naar Toulouse? We gaan met NXM Tournée Olympique naar deze prachtige stad in het zuiden van Frankrijk. Deze outreach zal een reis zijn van 10 prachtige dagen. Op 3 en 4 augustus is er een voorbereidingsconferentie in Nederland waarbij je als team de juist tools ontvangt om op reis te gaan. Dan begint het avontuur echt en zullen jullie van 5 t/m 13 augustus verblijven in Toulouse. Hier beleef je samen met je team een intensieve sportweek waarbij je veel geeft maar ook zoveel zal ontvangen!

In Toulouse zullen we samen werken met de organisatie Moins de Bla Plus de Coeur (vertaling: minder bla meer hart (werken)). Dit is een organisatie die verschillende activiteiten organiseert bij een vluchtelingen centrum vlakbij de stad. Doordat deze organisatie een klein team heeft, is het een enorme bemoediging dat we langskomen. Ze organiseren verschillende activiteiten zoals voetbal, basketbal, cricket (veel Afghanen spelen dit), muziek maken en straten schoonmaken.

Doordat deze organisatie gefinancierd wordt vanuit de overheid mogen ze niet openlijk het evangelie delen. Het team is daardoor wat voorzichtiger, momenteel delen ze af en toe persoonlijke getuigenissen of nodigen ze mensen uit voor de kerk. Deze outreach is een Sportcommunity outreach. We hopen namelijk door het gedachtegoed van een SC met ze te delen, ze meer praktische tools te geven hoe ze het evangelie kunnen delen. Denk hierbij aan de Bijbelse principes die je kan verwerken in een pauzestukje (mini preek op het sportveld) of tools op welke manier je jonge mensen discipelt. We gaan dit vooral ook in de praktijk met ze delen door het te laten zien op het sportveld! Deze outreach is vooral gefocust op de sporten Voetbal en Basketbal!

We zullen op deze reis ook op bezoek gaan bij verschillende kerken om ze toe te rusten hoe ze bij hun wekelijkse sportactiviteiten meer discipelschap kunnen toepassen. Sommige kerken sporten namelijk al wel iedere week, zonder zich bewust te zijn hoe ze sport juist ook als kracht kunnen gebruiken om over het geloof te delen. Hierbij zullen we deelnemen aan verschillende verbindende activiteiten denk hierbij aan een cup of nations!

Kortom deze outreach is de kans voor jou om uit je comfortzone te stappen, nieuwe ervaringen op te doen, intensief op te trekken met je team, je geloof herontdekken en genieten van fanatiek sporten. Dus, kom in beweging en ga mee!

DETAILS:

Locatie: Toulouse

Data:
3 en 4 augustus voorbereidingsconferentie
5 – 13 augustus outreachfase.

Prijs: € 935*

*De projectprijs wordt vaak opgehaald met je team door sponsoracties, individuele bijdrages etc. Voor 1 juli moet het gehele bedrag opgehaald/overgemaakt te zijn.