Voor de outreaches naar Parijs werken we samen met de organisatie Youth With A Mission. Youth With A Mission organiseert elk jaar een tweeweekse outreach. Tijdens deze outreach gebruiken ze verschillende strategieën om het evangelie te delen. In 2022 mochten wij als meegaan met een team die voor het eerst Sportministry als strategie gebruikte. Naast Sportministry gebruiken ze onder andere de volgende strategieën: evangelisatie, evangelisatie onder moslims, helpen van daklozen, community festivals en worship. Het was vorig haar prachtig om te zien hoeveel mensen op deze manier Jezus leerden kennen!

De Outreaches bestaan uit een voorbereidingsconferentie op 14 & 15 juli. Deze zal in Parijs zijn. We komen met alle deelnemers, betrokken partners en kerken samen voor onderwijs en aanbidding. Tijdens deze twee dagen mogen wij ook les geven over Sportministry.

Vervolgens is de maandag een vrije dag en van dinsdag tot zaterdag gaan we echt van start. In de ochtend zullen we met heel YWAM samen komen voor worship, training en gebed en ‘s middags gaat iedere strategie zelf op pad. Wij gaan voetballen, spikeballen en andere sportactiviteiten ondernemen. In de avond kom je vervolgens weer samen voor aanbidding en om de getuigenissen van die dag te horen!

We sturen verschillende teams naar Parijs voor deze outreach:

Voetbaloutreach:

We geloven dat voetbal juist ook in Parijs de taal is waarmee we de jongeren kunnen bereiken. We zullen deze outreach helpen bij de Cup of Nations, dit is een groot voetbaltoernooi tussen verschillende landen. Vorig jaar was dit echt het hoogtepunt van de week! We willen investeren in de contacten die we hier leggen en door de hele week heen ook op verschillende pleintjes in heel Parijs voetballen. Heb jij een hart voor voetbal? Ga mee om juist ook die jongeren te bereiken die Jezus nog niet kennen.

Sportcommunity Outreach:

Samen met de lokale kerk/kerken willen we een Sportcommunity starten midden in Parijs. In Parijs zijn veel kerken opzoek naar een manier om jongeren te bereiken. Sommige kerken sporten al wel, andere zijn nog heel erg zoekend. Wij hopen met de ervaring die wij hebben in Sportcommunity ze praktisch te ondersteunen en een boost te geven in hun ministry! Ook zullen we in het weekend en door de week heen les geven over de principes van een Sportcommunity. Een week waarbij we dus de theorie ook gelijk in de praktijk gaan laten zien. Ben jij een Multisporter en heb jij een hart voor mensen? Kom in beweging en ga mee!

Outreach vanuit Navigators Enschede:

Dit is een exclusieve outreach speciaal voor Navigators Enschede. Samen met de lokale kerk/kerken willen we een Sportcommunity starten midden in Parijs. In Parijs zijn veel kerken opzoek naar een manier om jongeren te bereiken. Sommige kerken sporten al wel, andere zijn nog heel erg zoekend. Wij hopen met de ervaring die wij hebben in Sportcommunity ze praktisch te ondersteunen en een boost te geven in hun ministry! Ben jij een Multisporter en heb jij een hart voor mensen? Kom in beweging en ga mee!

Outreach vanuit GKV de Fontein:

Dit is een exclusieve outreach speciaal voor jongeren uit GKV de Fontijn in Zwolle. Deze outreach zal breder zijn dan alleen de Sportministry. Je krijgt de mogelijkheid om bij verschillende strategieën aan te sluiten, of bij het keukenteam. Dit wordt een outreach waar je als kerkleden dichter naar elkaar toegroeit en samen je ervaringen weer mee kan nemen naar Nederland. Maarten en Niels, de teamleiders van deze outreach, zien er ontzettend naar uit om samen met jou mensen dichter naar Jezus toe te laten bewegen.

Details:

Locatie: Parijs

Data:
14 – 16 juli voorbereidingsconferentie
17 – 23 juli outreachfase

Prijs: €935*

*De projectprijs wordt vak opgehaald met je team door sponsoracties, individuele bijdrages etc. Voor 1 juli moet het gehele bedrag opgehaald/overgemaakt te zijn.

Deze outreach zit vol, je kunt je niet meer aanmelden.