Voor de outreaches naar Parijs werken we samen met de organisatie Youth With A Mission. Vanuit Youth With A Mission hebben ze elk jaar een tweeweekse outreach met verschillende strategieën om het evangelie te delen. In 2022 mochten wij als NXM meedoen met een team terwijl ze voor het eerst sport ministry als strategie gebruikten. Naast sport ministry hebben ze een strategie in: evangelisatie, evangelisatie onder moslims, helpen van daklozen, community festivals, worship etc. We hebben vorig jaar mogen zien hoe bijzonder het is dat zoveel mensen in deze tijd Jezus leren kennen!

De Outreaches bestaan uit een voorbereidingsconferentie op 14 & 15 juli. Dit zal in ook in Parijs zijn waarbij je met alle deelnemers, betrokken partners en kerken samenkomt voor onderwijs en aanbidding. Het zijn twee dagen waarbij wij ook les mogen geven over Sport ministry en waarbij je als team al verder naar elkaar toegroeit. Vervolgens is de maandag een vrije dag en daarna van dinsdag tot zaterdag gaan we echt van start. In de ochtend zal je met heel YWAM samen komen voor worship, training en gebed en in de middag gaat iedere strategie zelf op pad. Wij gaan ook voetballen, spikeballen en andere sportactiviteiten. In de avond kom je vervolgens ook weer samen voor aanbidding en om de getuigenissen van die dag te horen!

We sturen verschillende teams naar Parijs voor deze outreach:

Voetbaloutreach:

We geloven dat voetbal juist ook in Parijs de taal is waarmee we de jongeren kunnen bereiken. We zullen deze outreach helpen bij de Cup of Nations, dit is een groot voetbaltoernooi tussen verschillende landen. Vorig jaar was dit echt het hoogtepunt van de week! We willen investeren in de contacten die we hier leggen en door heel de week heen ook op verschillende pleintjes in heel Parijs voetballen. Heb jij een hart voor voetbal? Ga mee om juist ook die jongeren te bereiken die Jezus nog niet kennen.

Sportcommunity Outreach:

Samen met de lokale kerk/kerken willen we een Sportcommunity starten midden in Parijs. In Parijs zijn veel kerken opzoek naar een manier om jongeren te bereiken. Sommige kerken sporten al wel, andere zijn nog heel erg zoekend. Wij hopen met de ervaring die wij hebben in Sportcommunity ze praktisch te ondersteunen en een boost te geven in hun ministry! Ook zullen we in het weekend en door de week heen les geven over de principes van een Sportcommunity. Een week waarbij we dus de theorie ook gelijk in de praktijk gaan laten zien. Ben jij een Multi sporter en heb jij een hart voor mensen? Kom in beweging en ga mee!

Outreach vanuit GKV de Fontein:

Dit is een exclusieve outreach speciaal voor jongereen uit GKV de Fontijn in Zwolle. Deze outreach zal breder zijn dan alleen de Sport ministry. Je krijgt de mogelijkheid om bij verschillende strategieën aan te sluiten, of bij het keukenteam. Dit wordt een outreach waarbij je als kerkleden dichter naar elkaar toegroeit en juist ook samen wat je hier leert weer mee kan nemen naar Nederland. Maarten en Niels, de teamleiders van deze outreach, zien er ontzettend naar uit om samen met u/jou mensen dichter naar Jezus toe te laten bewegen.

Details:

Locatie: Parijs

Data:
14 – 16 juli voorbereidingsconferentie
17 – 24 juli outreachfase

Prijs: €935*

*De projectprijs wordt vak opgehaald met je team door sponsoracties, individuele bijdrages etc. Voor de outreach begint moet het gehele bedrag opgehaald/overgemaakt te zijn.