Op deze pagina vind je verschillende extra’s! Blijf de pagina in de gaten houden voor nieuwe updates!

  • Gezond Beleg

    Gezond Beleg

    Hummus IngrediĆ«nten: 1 blik kikkererwten, 1 biologische citroen, 2 eetlepels tahin (sesampasta), zout, peper, 1 eetlepel olijfolie. Optioneel: platte peterselie of tijm (gedroogd), 1 eetlepel paprikapoeder   Spoel de kikkererwten in een vergiet af met koud water en laat goed uitlekken.  Doe de kikkererwten in de beker van een staafmixer, giet er een scheut olijfolie bij,…


Geen zin om te bewegen?

Op bladzijde 63 van je boek lees je meer over het nut van bewegen en welke voordelen dit je kan brengen. Hier lees je ook een paar tips die je kunnen helpen.

Tip 1.

Trek je sportkleding aan. Je hoofd werkt echt zo, dat de eerste stap om te gaan sporten is om je sportkleding aan te trekken. Dan is de eerste belangrijke horde genomen.

Tip 2.

Wees lief voor jezelf! Een beetje bewegen is altijd meer dan niets doen. Dus start met de work-outs die bij de dagen horen en kijk wat lukt. Neem extra pauze als je dit nodig hebt of doe de helft van de work-out. Kijk naar wat jouw lichaam aan kan, maar daag jezelf wel uit! Als je dan toch al je sportkleding aan hebt en in beweging bent, waarom dan niet alles eruit halen?!

Tip 3.

Glimlach! Dat je goed moet ademhalen wist je waarschijnlijk wel, maar wist je ook dat glimlachen tijdens het sporten helpt? Klinkt misschien raar, maar probeer het maar eens als je bijna niet meer kunt. Haal goed adem (in door je neus, uit door je mond) en zet een glimlach op. Uit onderzoek van Ulster University in Noord-Ierland is gebleken dat als je glimlacht tijdens een work-out, je effectiever bezig bent en dat de spanning in je lichaam afneemt. Daarnaast geeft het je zelfvertrouwen ook een boost. Dus…smile.