Dit is de resource pagina van Next Move Sportmentoring. Hier willen we graag onze kennis over sport en geloof met jullie delen. Je vindt hier blogs en trainingen door ons zelf geschreven maar we delen ook die dingen die ons hebben geïnspireerd en hebben geholpen bij het vinden van antwoorden op vragen omtrent sport en geloof.


Hot Topic: Hoe kunnen sporters en hun coaches op het corona virus reageren?

Het corona virus heeft de sportwereld op z’n  kop gezet: sportevenementen zijn afgelast, kampioenschappen en hele seizoenen worden gecanceld. Zijn de ontelbare uren in de sportschool, alle uren training en competitie allemaal voor niets geweest?

Als christenen in de sport is het onze taak en roeping om de vrede die wij in Christus hebben aan een wereld in pijn te schenken. Hier volgen drie Bijbelse principes die ons kunnen helpen optimaal om te gaan met de teleurstelling en angst die de corona crisis met zich meebrengt.


Groeitips

Wil jij meer leren over hoe geloof en (top)sport samen gaan? Hoe jij een getuige kan zijn voor jouw sportvrienden? Kijk dan eens naar onderstaande groeitips die vele sporters hebben geholpen in het zoeken naar antwoorden op deze vraag.

Bijbelstudies over sport en geloof:


PRAY – PLAY – SAY