To the ends of the earth

Wij werken samen met partners over de hele wereld. Afgelopen tijd hebben we gezien dat er daar behoefte is aan hulp van een team van Next Move. Daarom hebben we besloten Tournée Olympique verder uit te breiden. We willen ook in andere landen het Olympische gevoel neer zetten en het evenement gebruiken om over Jezus te vertellen.

Oekraïne
In de oorlog is duidelijk zichtbaar geworden hoe gebroken deze wereld is. Onze Oekraïense broers en zussen hebben hier dagelijks mee te maken. Door Sportministry hopen wij wat blijdschap te kunnen brengen bij de kinderen en jongeren die zoveel zijn verloren.

Leeftijd 18+
Team: 3-5 personen
Sporten: Voetbal, volleybal, spelletjes
Prijs: €1100
Datum: 1- 12 augustus

Let op: Wanneer je voor deze outreach kiest zullen we een gesprek met je plannen over de risico’s van een outreach in het land dat in oorlog is. Op basis van dit gesprek zullen we beslissen of je mee kunt naar de Oekraïne.

Servië
De naam van de stad waar we naar toe gaan, Novi Sad, betekent letterlijk “Nieuw, Nu”, en wij geloven dat Jezus dat doet. Hij is iets nieuws aan het doen in Servië. We zijn blij dat we een team naar Servië kunnen sturen om de jonge kerk daar een voorbeeld van Sportcommunity te geven. Daarnaast is er een kans om te investeren in de plaatselijke voetbalclub en deel te nemen aan een sportkamp.

Aanmelden voor deze outreach kan helaas niet meer, hij zit vol!


Egypte
In Egypte is er een enorme druk van de grote groep mensen die niks met christenen te maken wil hebben. Wij kunnen de christenen daar graag bemoedigen door met ze te sporten en ze het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan. Het is lastig voor de Egyptische christenen om de hoop die Jezus geeft te delen met de mensen om hen heen. Wij hopen ze tijdens Tournée Olympique toe te rusten en ze te leren hoe ze dit op een veilige manier te kunnen doen.

Team: 3-5 personen
Sporten: Voetbal, dans, fitness, spelletjes
Prijs: €1000
Datum: 6 – 15 juli (onder voorbehoud)

Zweden
Zweden is het meest geseculariseerde land ter wereld. God, geloof en kerk spelen geen enkele rol in de levens van de meeste Zweden. De outreach van dit jaar wordt een bijzondere, er komt er een klein Frans team tegelijkertijd met ons outreach team in Zweden. Daarnaast hopen we een nieuwe Sportcommunity op te zetten in een andere stad. Ga jij mee?!  Pastor Adam van de kerk in het dorp Kil zegt: “We hebben mensen van buitenaf nodig om ons weer in beweging te zetten voor Jezus.” Jij kunt dus echt het verschil maken!

Team: 8-12 personen
Sporten: voetbal, volleybal, dans en spelletjes
Datum: 16-25 augustus en een voorbereidingsdag op 1 augustus
Prijs: €650

Nepal
De kerk in Nepal is klein en erg jong. De meeste christenen zijn de eerste of tweede generatie in de familie die Jezus kennen. We zien dat de christenen enorm gedreven zijn om het evangelie te delen. Sportministry is een fantastisch middel om hier relaties te bouwen en mensen te vertellen over Jezus.

Team: 5-7 personen
Sporten: Voetbal, dans, fitness, spelletjes
Prijs: tussen €1750-€2300 (afhankelijk van vluchtprijs)
Datum: 1- 12 augustus


Ben jij sportief en hou je van Jezus? Ga dan met ons mee!

De projectprijs is per outreach verschillend en wordt vaak opgehaald met je team door sponsoracties, individuele bijdrages etc. De minimumleeftijd om mee te gaan op outreach is gesteld op 16 jaar. We zullen hier, als dit past, flexibel mee omgaan.

Activiteiten

Doe met ons mee